O Nama - kentkart

O Nama

Home O Nama

Naša Misija

Naša misija je da kontinuirano podižemo lestvicu uspeha kvalitetnim i inovativnim rešenjima u sferi sistema elektronskog plaćanja, upravljanja javnim prevozom, praćenja vozila i informacionih sistema za putnike u okviru smart transportnih sistema.

Naša Vizija

Naša vizija je da u našoj oblasti ekspertize budemo jedan od vodećih brendova sa tehnologijama koje proizvodimo snagom naših snova.

Članstvo

UITP
ITxPT

Jedan od važnih ciljeva savremenih tehnologija koje olakšavaju svakodnevni život je razvoj i popularizacija gradskog prevoza. Osnovan 1998. godine s idejom ostvarivanja ovog cilja, kentkart proizvodi smart transportne sisteme, hardvere i softvere u skladu sa principom “krojenja rešenja specifičnih za svaki grad” i međunarodnim standardima, s preciznošću veštog krojača.

 

kentkart preuzima na sebe zadatak da raste razvijajući savremene, brze, tačne, lake i sigurne informacione tehnologije i sisteme koji zadovoljavaju potrebe i očekivanja kompanija za javni prevoz i pretvaraju putovanje u zadovoljstvo. Sa svojom elektronskom naplatom karata, praćenjem vozila, informacijama o putnicima u realnom vremenu, planiranjem i sistemima bezbednosnih kamera u vozilima, Kentkart ne samo da bez greške obezbeđuje brz i održiv javni prevoz, već́ i pomaže kompanijama koje posluju u javnom prevozu da unaprede kvalitet i profitabilnost usluga koje putnicima nude.

Primena

Autobus

Metro

Železnica

Žičare

Parking

Taksi

Bicikl

kentkart upravlja svojim kvalifikovanim i specijalizovanim sistemima koji dvadeset četiri sata dnevno, sedam dana u nedelji mogu da odgovore na potrebe operatera javnog prevoza koje se svakodnevno menjaju. Koristeći rešenja integrisanih karata sa beskontaktnim smart karticama, putnici mogu koristiti gradski prevoz i prevoziti se autobusom, minibusom, metroom, vozom, tramvajem, trolejbusom i brodom.

 

Zahvaljujući uslugama finansijskog upravljanja koje nudi, kentkart savršeno ostvaruje raspodelu prihoda između glavnog preduzeća i drugih povezanih kompanija koje čine zainteresovane strane u sistemu. Sva plaćanja koja se vrše beskontaktnim smart karticama bez bilo kakvog kontakta s novcem svakodnevno se elektronskim putem prebacuju na račune preduzeća za javni prevoz.

 

Zahvaljujući široko rasprostranjenoj mreži prodajnih mesta i automata za dopunu kartica, kentkart omogućava pružanje transportnih usluga bilo kada i bilo gde.

''Kentkart’s objectives, which will promote our advancement, are to pioneer the public transportation sector and to revolutionize it, to contribute to the future of our country and company with our technology-oriented domestic and foreign investments, and to become the world's leading brand. I wholeheartedly believe that the power of imagination is our brightest guiding light on this adventurous journey.''

Mazhar Umur Basmacı

Predsednik Upravnog Odbora

Doprinos održivom transportu takođe je jedan od primarnih zadataka koje je Kentkart sebi zacrtao. kentkart je pokazao posvećenost ovom pitanju stekavši pravo da postane „član održivog transporta“ deklaracijom potpisanom na Svetskom kongresu UITP-a u Dubaiju (2011).

 

Realizujući veliki broj međunarodnih projekata istovremeno, kentkart proširuje svoje ciljeve uz podršku mladih akademika i istraživača i ulaganja u istraživanje i razvoj.