Informacioni Sistem Za Putnike - kentkart

Informacioni Sistem Za Putnike

Home Rešenja Informacioni Sistem Za Putnike

Sistem Informisanja
Putnika

kent kart sistem informisanja putnika prenosi informacije putnicima u realnom vremenu u samom vozilu kao i na smart LCD displeju na stajalištima i LED panelima. Putnici mogu koristiti i mobilnu aplikaciju kako bi dobili informacije. kent kart obezbeđuje ovu uslugu integrisanjem sistema automatizovane naplate karata i automatizovanog upravljanja vozilima.

Prednosti sistema informisanja putnika

Informacije o linijama

Podaci o stajalištima

Planer putovanja

Lokacija autobusa u realnom vremenu

Lokacije za dopunu smart kartica

Sistem informisanja putnika u vozilu pruža audio i video informacije o autobuskim stajalištima preko digitalnih mapa. Smart informacioni sistem o stajalištima, s druge strane, pruža informacije o vozilima koja se približavaju na panelima postavljenim na samim stajalištima. Putnici mogu i da preuzmu kent kartovu aplikaciju na svoje iPhone i android telefone. Ova mobilna aplikacija omogućava putnicima da provere vreme polaska i dolaska vozila, broj putnika u vozilu, vrstu vozila, prikaz lokacije vozila na mapi, kao i vreme čekanja do dolaska vozila.
STUPITE U KONTAKT SA NAMA

Zainteresovani ste za naša rešenja? Pozdravite se.

[rt_cf7_style submit_background_color=”#1d4fce” submit_hover_color=”#1d4fce” submit_text_color=”#ffffff” submit_text_hover_color=”#ffffff” radiant_background_color=”#f8f8f9″ radiant_font_color=”#030712″ radiant_border_style=”solid” radiant_border_color=”#adadae” radiant_border_bottom=”1px” radiant_font_focus_color=”#030712″ radiant_background_focus_color=”#f8f8f9″ radiant_focus_style=”solid” radiant_focus_color=”#1d4fce” radiant_focus_bottom=”1px” cf7_content_css=”.vc_custom_1525848211825{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;}”][contact-form-7 id=”3796″][/rt_cf7_style]