Sistem Video Nadzora U Vozilima - kentkart

Sistem Video Nadzora U Vozilima

Home Rešenja Sistem Video Nadzora U Vozilima

Sistem Video Nadzora U Vozilima

kent kart sistem video nadzora u vozilu pomaže operaterima javnog prevoza u nastojanju da unaprede kvalitet usluge. Sistem pruža informacije o odnosu putnik-vozač, vremenu nezgode i neželjenim kritičnim situacijama. It can also be of good help in times of possible accidents and judicial proceedings. Obezbeđuje bezbednost vozača, vozila i putnika na najvišem nivou.

kent kart je prvi u svetu koji povezuje podatke o vrsti karte, plaćenom iznosu, preostalom kreditu, itd. koji generiše sistem za automatsku naplatu karata sa video slikom dobijenom iz vozila.

Prednosti Sistema Video Nadzora U Vozilu

Podaci u realnom vremenu

Istorijski podaci

IP tehnologija

Sistem video nadzora u vozilima omogućava praćenje podataka u realnom vremenu, kao i istorijskih podataka. Sistem skladišti podatke na hard disku. Koncipiran je tako da obezbeđuje kompatibilnost sa spoljašnjim uslovima, visokim vibracijama, lošim vremenskim uslovima (ekstremno visokim ili niskim temperaturama). Usklađenost sa spoljašnjim uslovima se obezbeđuje sertifikatima kvaliteta i međunarodnim standardima.

Sistem video nadzora u vozilima se jednostavno instalira i deinstalira. Baziran je na IP protokolu, tako da pruža visoku rezoluciju. Sistemu se može daljinski pristupiti. Softverska podešavanja, poput rezolucije i zvuka, mogu se regulisati daljinski.

STUPITE U KONTAKT SA NAMA

Zainteresovani ste za naša rešenja? Pozdravite se.

[rt_cf7_style submit_background_color=”#1d4fce” submit_hover_color=”#1d4fce” submit_text_color=”#ffffff” submit_text_hover_color=”#ffffff” radiant_background_color=”#f8f8f9″ radiant_font_color=”#030712″ radiant_border_style=”solid” radiant_border_color=”#adadae” radiant_border_bottom=”1px” radiant_font_focus_color=”#030712″ radiant_background_focus_color=”#f8f8f9″ radiant_focus_style=”solid” radiant_focus_color=”#1d4fce” radiant_focus_bottom=”1px” cf7_content_css=”.vc_custom_1525848211825{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;}”][contact-form-7 id=”3796″][/rt_cf7_style]