Kompjuter U Vozilima - kentkart

Kompjuter U Vozilima

Home Proizvodi Kompjuter U Vozilima
NAŠI PROIZVODI

Kompjuter U Vozilima

Elegantno dizajniran KentTablet sa kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir je kompjuter u vozilu koji služi za pouzdano i nesmetano funkcionisanje kent kartovih sistema za automatsku naplatu karata i sistema za upravljanje vozilom. Je smart uređaj koji može istovremeno da pokreće jedan ili više validatora u autobusima, mini-busevima, trolejbusima i tramvajima.

 

On prenosi podatke prikupljene od čitača smart kartica u operativni centar putem GPRS-a i preuzima nove konfiguracije tarifa iz centra. Kompjuter U Vozilima koji vozačima pruža informacije o trajanju putovanja i omogućava komunikaciju u oba smera sa dispečerskim centrom neodvojivi je deo sistema tarifa prema pređenoj distanci. kent kart Kompjuter U Vozilima takođe deluje kao glasovni podsetnik za vreme polaska vozača i na taj način omogućava lako praćenje vremena dolaska i odlaska sa i na stajališta.

 

kent kart Kompjuter U Vozilima podržava nadaleko poznate bezbednosne standarde (RSA, 3DES, AES) za prikupljanje, snimanje i prenos podataka. Uređaj može da čita standardne beskontaktne smart kartice tipa ISO 14443 A/B. Transakcije ili obaveštenja o drugim događajima se vrše preko LED dioda, LCD -a i/ili audio.

 

Zato, ne oklevajte, pretvorite svoje poverenje u kent kart u investicije, a investicije u uspeh. Kontaktirajte nas da biste postali naš novi partner.

Click for Technical Information
STUPITE U KONTAKT SA NAMA

Zainteresovani ste za naše proizvode? Pozdravite se.

[rt_cf7_style submit_background_color=”#1d4fce” submit_hover_color=”#1d4fce” submit_text_color=”#ffffff” submit_text_hover_color=”#ffffff” radiant_background_color=”#f8f8f9″ radiant_font_color=”#030712″ radiant_border_style=”solid” radiant_border_color=”#adadae” radiant_border_bottom=”1px” radiant_font_focus_color=”#030712″ radiant_background_focus_color=”#f8f8f9″ radiant_focus_style=”solid” radiant_focus_color=”#1d4fce” radiant_focus_bottom=”1px” cf7_content_css=”.vc_custom_1525848211825{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;}”][contact-form-7 id=”3796″][/rt_cf7_style]