Pametni LCD Paneli Za Stanice - kentkart

Pametni LCD Paneli Za Stanice

Home Proizvodi Pametni LCD Paneli Za Stanice
NAŠI PROIZVODI

Pametni LCD Paneli Za Stanice

Pouzdan sistem informisanja putnika je neizostavan deo udobnog sistema javnog prevoza. kentkart nudi lako razumljive Smart LCD panele za stanice za informisanje putnika u realnom vremenu za dolazak vozila i druge informacije.

 

Naši paneli za informisanje putnika na stanicama mogu se koristiti za prikaz širokog spektra poruka uključujući broj linije, odredište, sledeću stanicu, procenjeno vreme dolaska, promene rasporeda, trenutno vreme i vremenske uslove; sve poruke se mogu prilagoditi tako da zadovolje bilo koji individualni ili organizacioni zahtev

 

Zahvaljujući GPRS konekciji, kentkart paneli za informisanje putnika na stanicama su povezani sa operativno-kontrolnim centrom za upravljanje prevozom. Time je omogućeno daljinsko ažuriranje informacija na ekranu na zahtev na brz i bezbedan način.

 

Zato, ne oklevajte, pretvorite svoje poverenje u kent kart u investicije, a investicije u uspeh. Kontaktirajte nas da biste postali naš novi partner.

Click for Technical Information
STUPITE U KONTAKT SA NAMA

Zainteresovani ste za naše proizvode? Pozdravite se.

[rt_cf7_style submit_background_color=”#1d4fce” submit_hover_color=”#1d4fce” submit_text_color=”#ffffff” submit_text_hover_color=”#ffffff” radiant_background_color=”#f8f8f9″ radiant_font_color=”#030712″ radiant_border_style=”solid” radiant_border_color=”#adadae” radiant_border_bottom=”1px” radiant_font_focus_color=”#030712″ radiant_background_focus_color=”#f8f8f9″ radiant_focus_style=”solid” radiant_focus_color=”#1d4fce” radiant_focus_bottom=”1px” cf7_content_css=”.vc_custom_1525848211825{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;}”][contact-form-7 id=”3796″][/rt_cf7_style]