Sistem Informisanja Putnika U Vozilima - kentkart

Sistem Informisanja Putnika U Vozilima

Home Proizvodi Sistem Informisanja Putnika U Vozilima
NAŠI PROIZVODI

Sistem Informisanja Putnika U Vozilima

Panel je osmišljen kao putnički informacioni sistem u vozilima. Njegove video i audio specifikacije visokog kvaliteta omogućavaju jednostavnu primenu multimedijalnih aplikacija.

 

Uz neprekidnu vezu sa internetom putem GPRS -a, uređaj prenosi na ekran vremensku prognozu i vesti prikupljene iz različitih izvora. Pored navedenih mogućnosti, putnici tokom putovanja na LCD monitoru mogu da prate audio i vizuelne informacije o narednim stajalištima u realnom vremenu.

 

kent kart Panel sa softverom koji se lako ažurira, pruža operaterima javnog prevoza efikasnu uslugu oglašavanja. Rotirajući baneri, pomeranje tekstova, video zapisi ili fiksni oglasi mogu se prikazivati na ekranima u željenim periodima i intervalima.

 

Zato, ne oklevajte, pretvorite svoje poverenje u kent kart u investicije, a investicije u uspeh. Kontaktirajte nas da biste postali naš novi partner.

Click for Technical Information
STUPITE U KONTAKT SA NAMA

Zainteresovani ste za naše proizvode? Pozdravite se.

[rt_cf7_style submit_background_color=”#1d4fce” submit_hover_color=”#1d4fce” submit_text_color=”#ffffff” submit_text_hover_color=”#ffffff” radiant_background_color=”#f8f8f9″ radiant_font_color=”#030712″ radiant_border_style=”solid” radiant_border_color=”#adadae” radiant_border_bottom=”1px” radiant_font_focus_color=”#030712″ radiant_background_focus_color=”#f8f8f9″ radiant_focus_style=”solid” radiant_focus_color=”#1d4fce” radiant_focus_bottom=”1px” cf7_content_css=”.vc_custom_1525848211825{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;}”][contact-form-7 id=”3796″][/rt_cf7_style]