Sistem Automatizovane Naplate Karata - QR Plaćanje -kentkart

Sistem Automatizovane Naplate Karata

Home Rešenja Sistem Automatizovane Naplate Karata

Sistem Automatizovane
Naplate Karata

Cilj javnog prevoza je da olakša funkcionisanje grada i život ljudi. Usluge javnog prevoza prilagođene korisnicima treba da budu lako dostupne onima koji žive u tom gradu, turistima i posetiocima. Usluge javnog prevoza prilagođene korisnicima treba da budu lako dostupne onima koji žive u tom gradu, turistima i posetiocima. Nesumnjivo, jednu od najvažnijih komponenti javnog prevoza čine sistemi naplate karata. Korisnici javnog prevoza treba da budu u mogućnosti da izaberu najprikladniji način plaćanja i najpovoljniju tarifu.
Dobar i automatizovan sistem naplate karata, koji predstavlja još jedan stub javnog prevoza, ima višestruke prednosti. Kentkart pruža automatizovane, sigurne i pogodne tarife za opštine ili udruženja prevoznika koje im pomažu u boljem planiranju i kontroli smanjenjem operativnih troškova. Kentkarttakođe podržava integraciju sistema trećih strana.

Kentkart sistemi omogućavaju upotrebu različitih vrsta plaćanja

Jednokratna karta

Smart kartica

Kreditna kartica

NFC

QR Kod

Account-Based Ticketing (ABT)

Account-Based Ticketing (ABT) predstavlja metod plaćanja koji putnicima omogućava da putuju bez karte. Zahvaljujući identifikatoru koji se nalazi u ovom modelu i koji je povezan sa računom u banci. ABT model obezbeđuje da putnik plaća najpovoljniju moguću tarifu tokom svog putovanja.

Različite su strukture tarifa u ABT modelu i mogu biti izražene kao flat tarife, vremenski izražene tarife, tarife zasnovane na zoni ili na udaljenosti. ABT se može koristiti pomoću smart kartica, EMV beskontaktne kreditne kartice, smart uređaja ili smart telefona.

STUPITE U KONTAKT SA NAMA

Zainteresovani ste za naša rešenja? Pozdravite se.

[rt_cf7_style submit_background_color=”#1d4fce” submit_hover_color=”#1d4fce” submit_text_color=”#ffffff” submit_text_hover_color=”#ffffff” radiant_background_color=”#f8f8f9″ radiant_font_color=”#030712″ radiant_border_style=”solid” radiant_border_color=”#adadae” radiant_border_bottom=”1px” radiant_font_focus_color=”#030712″ radiant_background_focus_color=”#f8f8f9″ radiant_focus_style=”solid” radiant_focus_color=”#1d4fce” radiant_focus_bottom=”1px” cf7_content_css=”.vc_custom_1525848211825{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;}”][contact-form-7 id=”3796″][/rt_cf7_style]